júl.2020. augusztusszept.
HKSzeCsPSzoV
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
  2020. augusztus 15., szombat
HyperLink  
Fővárosi Közbeszerzési Lebonyolító Kft.
   

Társaságunk az alábbi feladatokat látja el:

A.) Közbeszerzési eljárások teljeskörű lebonyolítása

a.) Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal ajánlatkérő, valamint az Önkormányzat által alapított költségvetési szervek, gazdálkodó szervezetek, nonprofit szervezetek és egyéb szervezetek (továbbiakban: Intézmények), mint ajánlatkérők vonatkozásában az uniós értékhatárt, továbbá építési beruházás és építési koncesszió esetében a 150 millió forintot elérő vagy meghaladó egybeszámított becsült érték feletti eljárások teljeskörű lebonyolítása.
b.) Budapest Főváros Önkormányzata ajánlatkérő esetében értékhatártól függetlenül Társaságunk feladata a közbeszerzési eljárások teljeskörű lebonyolítása.

A fentiekben foglaltak alapján Társaságunk kötelezettsége a Közbeszerzési Tervek és módosításaik, az Éves Statisztikai Összegezés elkészítésében való közreműködés, a közbeszerzési eljárások szakszerű és felelős teljes körű lebonyolítása, ennek keretében az egyes közbeszerzési eljárások előkészítése, az eljárási cselekmények végzése, a közbeszerzési eljárás során az eljárási cselekményekhez kapcsolódó döntések meghozatala, esetleges képviselet ellátása.
 
 

Társaságunk feladatait az alábbi táblázat mutatja:

 
Ajánlatkérők Közbeszerzési eljárás lefolytatását végzi A közbeszerzési eljárásra vonatkozó döntéshozó
Az uniós értékhatárt, továbbá építési beruházás és építési koncesszió esetén a 100 millió forintot el nem érő egybeszámított becsült értékű eljárások Önkormányzat Fővárosi Közbeszerzési Kft. Közbeszerzési Bizottság
Hivatal Hivatal Főjegyző
Intézmények Intézmények Intézmények
Az uniós értékhatárt, továbbá építési beruházás és építési koncesszió esetén a 100 millió forintot elérő vagy meghaladó egybeszámított becsült értékű eljárások Önkormányzat Fővárosi Közbeszerzési Kft. Közbeszerzési Bizottság (5 milliárd Ft. egyedi becsült érték felett a Tulajdonosi, Gazdasági és Közterület-használati Bizottság véleményének előzetes kikérése mellett)
Hivatal Fővárosi Közbeszerzési Kft. Fővárosi Közbeszerzési Kft.
Intézmények Fővárosi Közbeszerzési Kft. Fővárosi Közbeszerzési Kft.