júl.2020. augusztusszept.
HKSzeCsPSzoV
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
  2020. augusztus 15., szombat
HyperLink  
Fővárosi Közbeszerzési Lebonyolító Kft.
   

Jogi Nyilatkozat

 
A Fővárosi Közbeszerzési Lebonyolító és Minőségbiztosító Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített név: Fővárosi Közbeszerzési Kft.) a honlapján megjelenített adatokat, információkat, dokumentumokat, egyéb írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A honlapon található adatok, információk, dokumentumok felhasználása saját felelősségre történik.
 
A Fővárosi Közbeszerzési Kft. honlapján közzétett adatok, információk, dokumentumok a jogszabályok keretei között szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan az Fővárosi Közbeszerzési Kft. jogosult. A honlap információi a Fővárosi Közbeszerzési Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatóak fel. A Fővárosi Közbeszerzési Kft. előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok elemei nyilvános közzététele tilos.
 
A Fővárosi Közbeszerzési Kft. honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon a Fővárosi Közbeszerzési Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Fővárosi Közbeszerzési Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a honlapjának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, egyéb írott anyagok tekintetében.
 
A Fővárosi Közbeszerzési Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek a Fővárosi Közbeszerzési Kft. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. A Fővárosi Közbeszerzési Kft. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.